SanYin - praktijk voor acupunctuur

De plek waar u centraal staat!

Over SanYin

Ik ben Gertjan Koornneef en ik ben gediplomeerd acupuncturist en tuina therapeut. Ik ben al jaren helemaal gegrepen door de logica van de Chinese geneeskunde en wat er mee bereikt kan worden. Het fascineert mij elke dag weer en mijn leergierigheid wordt continu gevoed. Mijn kracht is dat ik oorspronkelijk als ingenieur ben opgeleid en daarmee een in het bedrijfsleven getrainde analytische geest kan inzetten om uw klachten zo goed mogelijk te behandelen. Lees meer over mijn achtergrond en hoe ik in aanraking ben gekomen met de Chinese geneeskunde. 

De behandeling duurt ongeveer uur. Bij de eerste behandeling hoort een intake, waarin ik zo goed mogelijk een diagnose stel voor de klachten waarvoor u bij mij komt. Hier besteed ik veel aandacht aan, want iedereen is uniek en geen klacht is hetzelfde. Bij de behandeling pas ik meestal acupunctuur toe en daarnaast tuina massage als dat nodig en/of gewenst is. Met tuina massage kunnen soortgelijke effecten als met acupunctuur bereikt worden, maar dan met de handen in plaats van met naalden. Dus weet dat er een alternatief is als u moeite hebt met het gebruik van naaldjes. 

De praktijk is gevestigd in het Vita_Liek, een onderdeel van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond waar onder meer sportmedisch onderzoek, bloedafname en huisartsen zijn gevestigd. De praktijk is gevestigd op de tweede etage van het Vita_Liek gebouw. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte bij de liften. 

In deze tijd van besmettelijke ziektes zijn hygiëne en voorgeschreven maatregelen van groot belang. Ik houd mij strikt aan de voorschriften van mijn beroepsvereniging NVA en dus ook van het RIVM. En uiteraard zorgen we samen voor een veilige behandeling, lees verder over wat dat voor u en mij betekent in hoe ik veilig en verantwoord werk


 


 


 


 


 


 

 

 


 


 


 


 


 


 

                                                                                                                                                                                                

E-mailen
Bellen