SanYin - praktijk voor acupunctuur

De plek waar u centraal staat!

Reviews

 

"Gertjan behandelt op een comfortabele en professionele manier. Hij neemt de tijd om te snappen wat er aan de hand is en vraagt regelmatig om feedback, zodat de behandeling ook optimaal effect heeft. Ik ben na enkele behandelingen volledig pijnvrij van een lastige sportblessure, die niet verholpen kon worden door de fysiotherapeut."
Jeroen

"Na een moeilijke periode in mijn leven ervaarde ik emoties van verdriet waardoor ik lichamelijk en geestelijk extreem vermoeid was. Ik sliep slecht, had geen energie, was prikkelbaar en kon me niet meer concentreren. Ik was totaal uit balans. Mijn omgeving besefte dat het zo niet langer kon en wees me op de website van Gertjan. Na het eerste gesprek voelde Gertjan meteen vertrouwd en ben ik met behandelingen gestart. De werking van acupunctuur is bijzonder en fantastisch, meteen bij de eerste naald voelde ik al dat er veel blokkades in mijn lichaam zaten en dat het begon te stromen. Na een aantal behandelingen werd mijn energie langzaam beter, ging ik beter slapen, kon me beter concentreren en kwam er een betere balans in mijn emoties. Niet dat alles meteen was opgelost in mijn lichaam, maar voel een groot verschil. Ik kan Gertjan aan iedereen aanbevelen die een boost nodig heeft om het lichaam geestelijk en mentaal weer te gaan verbinden."
Chantal

"Gertjan heeft me een aantal keren ondersteund om meer balans in mijn lichaam te krijgen, te kunnen ontspannen en los te laten. Ook qua gewicht. Heeft me zeer geholpen. De aandacht en zorgvuldigheid waarmee Gertjan werkt is buitengewoon prettig. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!" 
Harmen

"Gertjan is een toegewijde collega waar ik als arts graag mee samenwerk. Hij is zorgvuldig, kundig en stemt goed af op de wensen van de patiënt. Een warme en betrokken therapeut."
Sanderijn

"In verband met klachten in mijn nek en schouders ben ik naar Gertjan toegegaan. Ik kende Gertjan al omdat ik in het verleden met hem samengewerkt. De prettige en grondige manier waarop hij te werk gaat, zie ik meteen nu ook weer terug in zijn aanpak als acupuncturist. Na de intake zijn mijn klachten in een paar sessies voor het overgrote deel verholpen, terwijl ik er al maandenlang mee liep. Gertjan heeft zich (naast de sessies in zijn praktijk) ook echt verdiept in de specifieke aard van mijn klacht; dat was erg prettig want ik voelde dat er "maatwerk" geleverd werd, en met effect dus."
RuudE-mailen
Bellen